Idag är det soligt och ganska varmt för att vara en oktoberdag. Vi har bestämt oss för en liten sväng till sjön. Hundarna började gnälla av glädje och förväntan redan innan vi kom fram. Tror att de kände igen vägen och de har verkligen sina favorit platser. Det här är en av dem, här trivs våra hundar med att få springa och busa lite vid vattnet.smileyLord börjar bli så ståtlig och fin! Han trivs med sina flickor och försöker se till att de har roligt:)Vattnet får en så fantastisk färg i solen. Det ser ut nästan som om det är rosa.Holly kamouflerar sig bra vid björkar, man kan knappt se henne:)Kallt om tassar, tycker LordsmileyI den här springtävlingen var det ingen som vann…Holly ser så lycklig ut! Hon trivs verkligen bra med alla hemmasmileyLord blev lite mer trött som det ser ut men håller takten ändå – “120 km/t” smileyLängre ut än så vill jag inte gå i vattnet idag…Vattnet blev inte varmare från före promenaden. Det syns tydligt att hundarna fryser lite om tassarnasmileysmiley Så fin han är!!! och nu springer vi igen…
Nu är det dags att vända oss hem, men det verkar inte vara någon som är tröttsmiley
Azeem satt vid fönstret och väntade på oss. smileyHan är alltid först att erbjuda sig till leksmiley