En till ganska solig och härlig höstdag. Kissarna har mysigt på soffan. Solen värmer genom fönstret och de tycker det är mycket skönare än att gå ut på gården. Där kylan känns trots solskenet.

Vovvarna är ute på gården och vill gärna ta en promenad. Holly tittar och beräknar att staketet faktisk är för högt. Det kanske inte går att hopppa över, ens för en “grandis”:)Tjejen syns knappt bakom sina två bodyguarder:)


I väntan på andra innan promenaden kan man visst gunga om man kan…Idag blev det lite svårt att bromsa… Det kan visst hända även med väl uppfostrade GD

Nu kan vi springa lite löst. Dock fanns det något intressant under stocken och alla tre är väldigt nyfikna:)En mus eller ? Det var visst ingen och då springer vi full fart så länge vi får!!!Det är svårt att gissa, men tror nog att det går ganska snabbt. Vad kan det vara 30-40 km/timme:) med sand efter sig som ett stort moln…Hoppas att det inte finns någon bakom kurvan… Vovvarna är snälla, men det kan kanske se lite läskigt ut med de tre storabusarna i full fart.Vattnet är kallt men gott:)

Läs mer: SavannahSweden.se

Du kan även följa oss på Facebook – SavannahSweden